...

wino

Khvanchkara
დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო დამზადებულია რაჭის რეგიონში, ხვანჭკარის მიკროზონაში გაშენებული ალექსანდროულისა და მუჯურეთულის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო მუქი ლალისფერია. ხასიათდება ხავერდოვანი, სასიამოვნო სიტკბოთი და მჟავიანობით. იგრძნობა მარწყვის, კენკრის და მაყვლის არომატები. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე. შაქარი: 18/45 გდ/მ³

Region:

Racha-Lechkhumi

zawartość alkoholu:

11.5

%

Rodzaj:

czerwone, półsłodkie

Odmiana winogron:

Alexandrouli, Mujuretuli

metoda wytwarzania

metoda klasyczna

Objętość:

750

ML

ხვანჭკარა
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0