...

wino

Tsolikauri
ღვინო დამზადებულია ცაგერის რაიონში დაკრეფილი ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან. ხასიათდება ღია ჩალისფერი შეფერილობით. გამოირჩევა მსხლის, ნესვისა და თეთრი ქლიავის ტონებით. იგრძნობა დახვეწილი ჯიშური არომატი და განვითარებული ბუკეტი. სასმელი საკმაოდ მაღალმჟავიანია ხანგრძლივი დაბოლოებით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

Region:

Racha-Lechkhumi

zawartość alkoholu:

11,5

%

Rodzaj:

jasnosłomkowe, wytrawne

Odmiana winogron:

Tsolikauri

metoda wytwarzania

metoda klasyczna

Objętość:

750

ML

ცაგერის-ცოლიკაური
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0