...

wino

Saperavi
ღვინო დამზადებულია ტრადიციული მეთოდით, ველისციხეში, კახეთის რეგიონში გაშენებული საფერავის ყურძნის ჯიშისგან. ნარჩევი ყურძენი ჩაიწურა და დადუღდა უჟანგავ ცისტერნებში. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინის დავარგება უჟანგავ ცისტერნებში, მიკროოქსიგენაციის გზით, სამი თვის განმავლობაში მიმდინარეობს. ღვინო მუქი ძოწისფერია, ხასიათდება მწიფე შავი ხილისა და ჩირის არომატებით, ხავერდოვანი ტანინით. შენახვის პირობები: 5-20 °C-მდე.

Region:

Kacheti

zawartość alkoholu:

11.5

%

Rodzaj:

Koloru ciemnorubinowego, wytrawne

Odmiana winogron:

Saperavi

metoda wytwarzania

metoda klasyczna

Objętość:

750

ML

საფერავი
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0