Close Trigger
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ივერია
Close Trigger
ხვანჭკარა
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ხვანჭკარა
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქინძმარაული
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ოჯალეში
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ოჯალეში
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
მუკუზანი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ალაზნის ველი
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი, კაბერნე, მუსკატი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქინძმარაული
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ახაშენი
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი მუსკატი
წითელი, ნახევრად მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი, მუსკატი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
წინანდალი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი, კახური მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
წინანდალი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი, კახური მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ალაზნის ველი
თეთრი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი, კახური მწვანე, ცოლიკაური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ცოლიკოური
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკოური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ტვიში
თეთრი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკოური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
წინანდალი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი, კახური მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
კომპანია
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
აგრო სექტორი
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
კტვ დეველოპმენტი
კომპანიის შესახებ
პროექტები
კომპანიის შესახებ
პროექტები
დამატებითი ინფორმაცია
სიახლეები
ფინანსები
სიახლეები
ფინანსები
Georgian
English
Russian
Polish
Georgian