...

ღვინო

ცოლიკაური
ღვინო დამზადებულია ცაგერის რაიონში დაკრეფილი ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან. ხასიათდება ღია ჩალისფერი შეფერილობით. გამოირჩევა მსხლის, ნესვისა და თეთრი ქლიავის ტონებით. იგრძნობა დახვეწილი ჯიშური არომატი და განვითარებული ბუკეტი. სასმელი საკმაოდ მაღალმჟავიანია ხანგრძლივი დაბოლოებით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცაგერის-ცოლიკაური

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0