...
KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

恰恰酒

ჭაჭა ტარხუნის

恰恰酒

ჭაჭა ტარხუნის

სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდის გამოყენებით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა ღვინოსთან ერთად ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება, ხოლო გაზაფხულზე ხდება მისი ქვევრიდან გადმოღება და გამოხდა, ადრეულ პერიოდში ქვის, ახლა კი უკვე სპილენძის ჭურჭელში. ჭაჭა გამოხდის შემდეგ დავარგებულია ახლად მოკრეფილი ტარხუნის ფოთლებზე ექვსი თვის განმავლობაში, რაც მას მომწვანო შეფერილობასა და მენთოლის ნაზ არომატს სძენს.

არმოატი:

ტარხუნა

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება

6 თვე მუხის კასრებში

მოცულობა:

500

მლ

了解更多

500იანი ჭაჭა 3

სხვა ჭაჭა