...
KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

起泡葡萄酒

ტეტე დე ქუვე ბარელი

起泡葡萄酒

ტეტე დე ქუვე ბარელი

ცქრიალა ღვინო წარმოებულია კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით. ტეტე დე ქუვე ბარელის კუპაჟში ცოლიკოურის (2016), ჩინურისა (2017) და ხიხვის (2017) ყურძნისგან მიღებული, კასრში დავარგებული ღვინოა გამოყენებული. სასმელი ოქროსფერია და დაბალანსებული ციტრუსის არომატებით ხასიათდება, რომელიც ჰარმონიულად ერწყმის მუხის მსუბუქ ტონებს.

რეგიონი:

გურია, იმერეთი და ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

13

%

ტიპი:

ბრუტი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკოური, ჩინური და ხიხვი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი, კასრი

მოცულობა:

750 მლ

მლ

了解更多

შატო ასკანა ტეტე დე ქუვე ბარელი

სხვა ცქრიალა ღვინოები