...
KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

起泡葡萄酒

ცქრიალა ღვინო ბრუტი

起泡葡萄酒

ცქრიალა ღვინო ბრუტი

ნახევრადმშრალი ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ცოლიკოურის და ციცქას ჯიშის ყურძნისგან. სასმელი ღია ჩალისფერია. გამოირჩევა სასიამოვნო მსხლის, ნესვისა და თეთრი ქლიავის ნაზი ტონებით. საკმაოდ მაღალმჟავიანი , ხალისიანი ღვინოა, სასიამოვნო სიტკბოთი და წვრილი ბუშტუკებით.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკოური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

了解更多

ცქრიალა-ღვინო-ბრუტი

სხვა ცქრიალა ღვინოები