...
KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

起泡葡萄酒

ნახევრად მშრალი ცქრიალა ღვინო

起泡葡萄酒

ნახევრად მშრალი ცქრიალა ღვინო

ნახევრადმშრალი ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ცოლიკოურის და ციცქას ჯიშის ყურძნისგან. სასმელი ღია ჩალისფერია. გამოირჩევა სასიამოვნო მსხლის, ნესვისა და თეთრი ქლიავის ნაზი ტონებით. საკმაოდ მაღალმჟავიანი, ხალისიანი ღვინოა, სასიამოვნო სიტკბოთი და წვრილი ბუშტუკებით.

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

თეთრი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკოური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

了解更多

ცქრიალა-ღვინო-თეთრი-ნახევრად-მშრალი

სხვა ცქრიალა ღვინოები