...
KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

起泡葡萄酒

ტეტე დე ქუვე

起泡葡萄酒

ტეტე დე ქუვე

ცქრიალა ღვინო დამზადებულია კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით ცაგერის რაიონში, გვიანი რთვლის პერიოდში დაკრეფილი უმაღლესი ხარისხის ჩხავერის ჯიშის ყურძნისგან. ცქრიალა ღვინო ხასიათდება ვარდისფერი შეფერილობით, დაბალანსებული, ნაზი სიმჟავით, ვარდისა და ტროპიკული ხილის არომატებით. უმჯობესია მიირთვათ 7-9°C-ზე.

რეგიონი:

აჭარა

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

როზე ბრუტი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

了解更多

ტე-ტე-დე-ქუვე

სხვა ცქრიალა ღვინოები