...
KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

葡萄酒

ცოლიკაური

葡萄酒

ცოლიკაური

ღვინო დამზადებულია ცაგერის რაიონში დაკრეფილი ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან. ხასიათდება ღია ჩალისფერი შეფერილობით. გამოირჩევა მსხლის, ნესვისა და თეთრი ქლიავის ტონებით. იგრძნობა დახვეწილი ჯიშური არომატი და განვითარებული ბუკეტი. სასმელი საკმაოდ მაღალმჟავიანია ხანგრძლივი დაბოლოებით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

了解更多

ცაგერის-ცოლიკაური
Black Logo - Special Collection

სხვა ღვინოები