跳到内容
公司
新闻
出口
KTW POLAND
ფინანსები
公司产品
葡萄酒
起泡葡萄酒
品牌
恰恰酒
陶罐中的葡萄酒
奖项
待客之道
酒庄与城堡
餐厅
葡萄酒商店
生产设施
开发
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
NENA
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
农业领域
მევენახეობა
ზეთისხილის
პლანტაციები
თხილის
პლანტაციები
公司
新闻
出口
KTW POLAND
ფინანსები
公司产品
葡萄酒
起泡葡萄酒
品牌
恰恰酒
陶罐中的葡萄酒
奖项
待客之道
酒庄与城堡
餐厅
葡萄酒商店
生产设施
开发
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
NENA
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
农业领域
მევენახეობა
ზეთისხილის
პლანტაციები
თხილის
პლანტაციები
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
商店
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Zh
公司
新闻
出口
KTW POLAND
ფინანსები
公司产品
葡萄酒
起泡葡萄酒
品牌
恰恰酒
陶罐中的葡萄酒
奖项
待客之道
酒庄与城堡
餐厅
葡萄酒商店
生产设施
开发
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
NENA
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
农业领域
მევენახეობა
ზეთისხილის
პლანტაციები
თხილის
პლანტაციები
葡萄酒
ცოლიკაური
葡萄酒
ცოლიკაური
ღვინო დამზადებულია ლეჩხუმში მოწეული ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან ევროპული მეთოდით. ხასიათდება ოქროსფერი შეფერილობით და დაბალანსებული გემოთი. შენახვის პირობები: 5-20° C-მდე
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
13
%
ტიპი:
ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
了解更多
სხვა ღვინოები
ახმეტის ქისი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
13
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ოჯალეში
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ოჯალეში
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქინძმარაული
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ფიროსმანი
წითელი, ნახევრად მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი, მუსკატი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
რქაწითელი ევროპული
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი
დამზადების წესი:
ევროპული მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ