...

wino

Khvanchkara-Aisvain
დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების წითელი ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო. მზადდება რაჭის რეგიონში, ზღვის დონიდან 450-750 მ-ზე მოყვანილი ალექსანდროულისა და მუჯურეთულის რჩეული ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო მუქი ლალისფერია. ხასიათდება ხავერდოვანი და სასიამოვნო სიტკბოთი, ხილის ტონებით, ალექსანდროულისთვის დამახასიათებელი შინდის არომატითა და ჰარმონიული დაბოლოებით. უმჯობესია მიირთვათ 16-18°C-ზე

Region:

Racha

zawartość alkoholu:

11,5

%

Rodzaj:

czerwone, półsłodkie

Odmiana winogron:

Alexandrouli, Mujuretuli

metoda wytwarzania

metoda klasyczna

Objętość:

375

ML

აისვაინი-ხვანჭკარა
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0