...

wino

Mukuzani
დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო დამზადებულია კახეთში, მუკუზანის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან, რომელიც ექვსი თვის განმავლობაში მუხის კასრებშია დაძველებული. ღვინო მუქი ძოწისფერია. ხასიათდება ხავერდოვანი გემოთი, მწიფე კენკრისა და ალუბლის ტონებით. მუხაში დავარგების შემდგომ ვითარდება შავი პილპილისა და მწარე შოკოლადის არომატები. იგრძნობა მძლავრი ტანინები, მაღალი ალკოჰოლი და გემოს ხანგრძლივი დაბოლოება. შენახვის პირობები: 5-20°C- მდე.

Region:

Kacheti

zawartość alkoholu:

12.5

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Saperavi

metoda wytwarzania

dębowa beczka

Objętość:

750

ML

მუკუზანი
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0