...

ღვინო

მუკუზანი
დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო დამზადებულია კახეთში, მუკუზანის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან, რომელიც ექვსი თვის განმავლობაში მუხის კასრებშია დაძველებული. ღვინო მუქი ძოწისფერია. ხასიათდება ხავერდოვანი გემოთი, მწიფე კენკრისა და ალუბლის ტონებით. მუხაში დავარგების შემდგომ ვითარდება შავი პილპილისა და მწარე შოკოლადის არომატები. იგრძნობა მძლავრი ტანინები, მაღალი ალკოჰოლი და გემოს ხანგრძლივი დაბოლოება. შენახვის პირობები: 5-20°C- მდე.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12.5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

მუკუზანი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0