...

ცქრიალა ღვინო

Brut D’or
ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ჩვენს ვენახებში მოწეული, ხელით ნარჩევი მტევნების – ჩინებული, ცოლიკოურის, რქაწითელისა და გორული მწვანეს ჯიშების ყურძნისგან. ქართლისა და იმერეთის ყურძნის ჯიშების უნიკალური კომპოზიციური შერწყმა, მკვეთრად გამოხატული ციტრუსის ტონებით, ღვინოს დაბალანსებულ, ჰაეროვან გემოს სძენს.

რეგიონი:

ქართლი, იმერეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12-13

%

ტიპი:

ყურძნის სახეობა:

ჩინებული, ცოლიკოური, რქაწითელი, გორული მწვანე

დამზადების წესი:

მოცულობა:

750

მლ

BRUT-DOR

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0