...

ცქრიალა ღვინო

ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ლეჩხუმის რეგიონში გაშენებული ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ღია ჩალისფერია. ხასიათდება ნაზი, ჰარმონიული გემოთი, ჯიშური არმომატითა და სასიამოვნო სიტკბოთი.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი

ყურძნის სახეობა:

რაჭა-ლეჩხუმი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცქრიალა-ღვინო-თეთრი-ნახევრად-ტკბილი

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0