Close Trigger
კომპანია
გახსენით მენიუ
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
გახსენით მენიუ
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
გახსენით მენიუ
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
გახსენით მენიუ
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
გახსენით მენიუ
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
გახსენით მენიუ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ცქრიალა ღვინო
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ლეჩხუმის რეგიონში გაშენებული ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ღია ჩალისფერია. ხასიათდება ნაზი, ჰარმონიული გემოთი, ჯიშური არმომატითა და სასიამოვნო სიტკბოთი.
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
ყურძნის სახეობა:
რაჭა-ლეჩხუმი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
Close Trigger
ჩვენი პროდდუქცია
სხვა ცქრიალა ღვინოები
გოლდი
ცქრიალა ღვინო ბრუტი
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ნახევრად მშრალი ცქრიალა ღვინო
თეთრი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ცქრიალა ღვინო როზე
ვარდისფერი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ვარდისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ტეტე დე ქუვე
როზე ბრუტი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
როზე ბრუტი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
გრანდ კუვეე ბრუტი
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩხავერი ბრუტი
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
როზე იმპერიალი ბრუტი
ღია ლალისფერი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ღია ლალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
თავკვერი ბრუტი
ლალისფერი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ლალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
კომპანია
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
აგრო სექტორი
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
კტვ დეველოპმენტი
კომპანიის შესახებ
პროექტები
კომპანიის შესახებ
პროექტები
დამატებითი ინფორმაცია
სიახლეები
ფინანსები
სიახლეები
ფინანსები
Georgian
English
Russian
Polish
Georgian
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.