...

ცქრიალა ღვინო

ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ლეჩხუმის რეგიონში გაშენებული ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან და გამოირჩევა ღია ჩალისფერი შეფერილობით. ხასიათდება ნაზი, ჰარმონიული გემოთი, ჯიშური არომატითა და სასიამოვნო სიტკბოთი.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი

ყურძნის სახეობა:

რაჭა-ლეჩხუმი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცქრიალა-ღვინო-თეთრი-ნახევრად-ტკბილი

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0