Close Trigger
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ცქრიალა ღვინო
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ლეჩხუმის რეგიონში გაშენებული ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან და გამოირჩევა ღია ჩალისფერი შეფერილობით. ხასიათდება ნაზი, ჰარმონიული გემოთი, ჯიშური არომატითა და სასიამოვნო სიტკბოთი.
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
ყურძნის სახეობა:
რაჭა-ლეჩხუმი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
Close Trigger
ჩვენი პროდდუქცია
სხვა ცქრიალა ღვინოები
Brut D’or
რეგიონი:
ქართლი, იმერეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12-13
%
მოცულობა:
750
მლ
ტეტე დე ქუვე ბარელი
ბრუტი
რეგიონი:
გურია, იმერეთი და ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
13
%
ტიპი:
ბრუტი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი, კასრი
მოცულობა:
750 მლ
მლ
ტეტე დე ქუვე ბრუტი
ბრუტი
რეგიონი:
გურია და რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ბრუტი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750 მლ
მლ
ცქრიალა ღვინო ბრუტი
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ნახევრად მშრალი ცქრიალა ღვინო
თეთრი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ცქრიალა ღვინო როზე
ვარდისფერი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ვარდისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ტეტე დე ქუვე
როზე ბრუტი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
როზე ბრუტი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
გრანდ კუვეე ბრუტი
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩხავერი ბრუტი
ღია ჩალისფერი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
კომპანია
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
აგრო სექტორი
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
კტვ დეველოპმენტი
კომპანიის შესახებ
პროექტები
კომპანიის შესახებ
პროექტები
დამატებითი ინფორმაცია
სიახლეები
ფინანსები
სიახლეები
ფინანსები
Georgian
English
Russian
Polish
Georgian