KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

მაღაზია

KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

ცქრიალა ღვინო

ტეტე დე ქუვე

ცქრიალა ღვინო

ტეტე დე ქუვე

ცქრიალა ღვინო დამზადებულია კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით ცაგერის რაიონში, გვიანი რთვლის პერიოდში დაკრეფილი უმაღლესი ხარისხის ჩხავერის ჯიშის ყურძნისგან. ცქრიალა ღვინო ხასიათდება ვარდისფერი შეფერილობით, დაბალანსებული, ნაზი სიმჟავით, ვარდისა და ტროპიკული ხილის არომატებით. უმჯობესია მიირთვათ 7-9°C-ზე.

რეგიონი:

აჭარა

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

როზე ბრუტი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

გაიგე მეტი

ტე-ტე-დე-ქუვე

სხვა ცქრიალა ღვინოები