...

ცქრიალა ღვინო

ტეტე დე ქუვე
ცქრიალა ღვინო დამზადებულია კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით ცაგერის რაიონში, გვიანი რთვლის პერიოდში დაკრეფილი უმაღლესი ხარისხის ჩხავერის ჯიშის ყურძნისგან. ცქრიალა ღვინო ხასიათდება ვარდისფერი შეფერილობით, დაბალანსებული, ნაზი სიმჟავით, ვარდისა და ტროპიკული ხილის არომატებით. უმჯობესია მიირთვათ 7-9°C-ზე.

რეგიონი:

აჭარა

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

როზე ბრუტი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ტე-ტე-დე-ქუვე

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0