...

ღვინო

ქისი
დამზადებულია კახეთის რეგიონში გაშენებული უმაღლესი ხარისხის ქისის ყურძნის ძიშისაგან. ღვინო დაყებებული ქართული მეღვინეობის 8000 წლოვანი ტრადიციიის დაცვით. ღია ჩალისფერი, მინდვრის ყვევილების, ციტრუსისა და ტროპიკული ხილის არომატებით. ჰარმონიული გემოთი და ხარნგრძლივი დაბოლოებით.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ქისი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0