...

ღვინო

საფერავი
საფერავი, ქართულ მეღვინეობაში განსაკუთრებული ჯიშის ყურძენია, შატო ასკანის საფერავი, ყვარლის რაიონში KTW-ს საკოლექციო ვენახებში მოწეული საფერავის ყურძნის ჯიშისგანაა დამზადებული. შენახვის პირობები: 5-20° C- მდე.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

საფერავი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0