...

ღვინო

თავკვერი
თავკვერი – წითელი მშრალი ევროპული, დამზადებულია ქართლის რეგიონში, საგურამოსა და ძალისის ვენახებში დაკრეფილი თავკვერის ჯიშის ყურძნისგან. გამოყენებულია ქართული ტრადიციული მეთოდი – ჭაჭაზე დაყენების პრინციპი. ღვინო მუქი ლალისფერია. ხასიათდება დაბალანსებული და ჰარმონიული გემოთი, კარგად გამოხატული მოცხარისა და ალუბლის ტონებით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

თავკვერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

თავკვერი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0