...

ღვინო

ცოლიკაური
ღვინო დამზადებულია ლეჩხუმში მოწეული ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან ევროპული მეთოდით. ხასიათდება ოროსფერი შეფერილობით და დაბალანსებული გემოთი, შენახვის პირობები: 5-20° C-მდე

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

13

%

ტიპი:

ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცოლიკაური

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0