...
KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

恰恰酒

ჭაჭა თაფლის

恰恰酒

ჭაჭა თაფლის

სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდის გამოყენებით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა ღვინოსთან ერთად ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება, ხოლო გაზაფხულზე ხდება მისი ქვევრიდან გადმოღება და გამოხდა, ადრეულ პერიოდში ქვის, ახლა კი უკვე სპილენძის ჭურჭელში. ჭაჭა გამოხდის შემდეგ დავარგებულია თაფლის ფიჭაზე ექვსი თვის განმავლობაში, რაც მას ქართული თაფლის დელიკატურ არომატსა და გემოს სძენს.

არმოატი:

თაფლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება

6 თვე მუხის კასრებში

მოცულობა:

500

მლ

了解更多

500იანი ჭაჭა 2

სხვა ჭაჭა