...

ჭაჭა

ჭაჭა თაფლის
სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდისგამოყენებით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის თანახმად, ყურძნის ჭაჭა ღვინოსთან ერთად ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება, ხოლო გაზაფხულზე ხდება მისი ქვევრიდან გადმოღება და გამოხდა, ადრეულ პერიოდში ქვის, ახლა კი უკვე სპილენძის ჭურჭელში. ჭაჭა გამოხდის შემდეგ დავარგებულია თაფლის ფიჭაზე ექვსი თვის განმავლობაში, რაც ქართული თაფლის დელიკატურ არომატსა და გემოს სძენს მას.

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება:

6 თვე მუხის კასრებში

გემო:

თაფლი

მოცულობა:

500

მლ

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ჭაჭა
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.