...

wino

Danaharuli
ღვინო დამზადებულია ქართლის რეგიონში, სოფელ საგურამოში გაშენებული გურამიშვილის მარნის ვენახების დანახარულის ჯიშის ყურძნისგან. მიეკუთვნება ვაზის უიშვიათეს, აღდგენილ ჯიშს. გურამიშვილის მარანში პირველად ხდება დანახარულის, როგორც ცალკე ჯიშის სასმლის ჩამოსხმა. ფერმენტაციის დასრულების შემდეგ ღვინო 9 თვის განმავლობაში ვარგდება მუხის კასრებში. სასმელი ძოწისფერია, მდიდარი მწიფე ხილისა და მურაბის არომატებით, ხასიათდება სასიამოვნო მჟავიანობით. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 16-18 გრადუსია.

Region:

Kartli

zawartość alkoholu:

11,5

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Danaharuli

metoda wytwarzania

dębowa beczka

Objętość:

750

ML

დანახარული-კასრი
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0