...

chacha

Czacha z estragonu
სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა, ღვინოსთან ერთად, ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება. გაზაფხულზე ამოიღებენ ქვევრიდან და გამოხდიან. ძველად ეს ხდებოდა ქვის, ახლა კი, უკვე – სპილენძის ჭურჭელში. ტარხუნა ჭაჭას მომწვანო შეფერილობასა და სასიამოვნო არომატს სძენს. რეკომენდებულია მიირთვათ ცივად, კახური ზეთით შეკაზმულ ქართულ ბოსტნეულთან ერთად.

zawartość alkoholu:

45

%

Leżakowanie:

6 miesięcy w dębowych beczkach

smak:

estragon

Objętość:

750

ML

ჭაჭა4
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0