𝐂𝐡𝐚𝐭𝐞𝐚𝐮 𝐀𝐬𝐤𝐚𝐧𝐚 ჭაჭა | წარმოებულია ლიმიტირებული რაოდენობით
იტალიური სპილენძის სახდელში წარმოებული ჭაჭა გამოირჩევა 40%-იანი მაღალი ალკოჰოლის შემცველობით. წარმოების ტექნოლოგია გათვლილია ბოთლში დაძველების პოტენციალზე, რაც პროდუქტის ენოთეკური შენახვისა და შემდგომი განვითარების შესაძლებლობას უზრუნველყოფს.
ჭაჭა დამზადებულია ღვინის დისტილატისა და ტრადიციული მეთოდის კომბინაციით — დასავლეთ საქართველოს ენდემური ყურძნის სამი ჯიშისგან: ჩხავერი (2023), კრახუნა (2022) და ცოლიკაური (2022).