Przejdź do treści
Firma
wiadomości
Eksport
KTW POLAND
Finanse
Produkcja
wino
wino musujące
Marka
chacha
Glina
Nagrody
hotelarstwo
Marani i Chateau
Restauracje
Sklepy winiarskie
Fabryki
rozwój
O KTW Development
Projekty
Nena
Odnośnie Neny
Asortyment
Sektor rolno-przemysłowy
Uprawa winorośli
ზეთისხილის
პლანტაციები
თხილის
პლანტაციები
Firma
wiadomości
Eksport
KTW POLAND
Finanse
Produkcja
wino
wino musujące
Marka
chacha
Glina
Nagrody
hotelarstwo
Marani i Chateau
Restauracje
Sklepy winiarskie
Fabryki
rozwój
O KTW Development
Projekty
Nena
Odnośnie Neny
Asortyment
Sektor rolno-przemysłowy
Uprawa winorośli
ზეთისხილის
პლანტაციები
თხილის
პლანტაციები
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
მაღაზია
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Firma
wiadomości
Eksport
KTW POLAND
Finanse
Produkcja
wino
wino musujące
Marka
chacha
Glina
Nagrody
hotelarstwo
Marani i Chateau
Restauracje
Sklepy winiarskie
Fabryki
rozwój
O KTW Development
Projekty
Nena
Odnośnie Neny
Asortyment
Sektor rolno-przemysłowy
Uprawa winorośli
ზეთისხილის
პლანტაციები
თხილის
პლანტაციები
wino musujące
Chateau Askana
“შატო ასკანა”- გურული მეღვინეობის ტრადიციების განახლებული სუნთქვა. აქ დასავლეთ საქართველოს ენდემური ყურძნის ჯიშები ხელახლა იბადება ღვინის, შამპანურისა და კონიაკის სახით. ძველი გემოები თანამედროვე შეხებით.
გაიგე მეტი
Tete de Queue
Rosé Bruti
Region:
Adżara
zawartość alkoholu:
12
%
Rodzaj:
Rosé Bruti
metoda wytwarzania
metoda klasyczna
Objętość:
750
ML
ტეტე დე ქუვე ბარელი
ბრუტი
Region:
გურია, იმერეთი და ქართლი
zawartość alkoholu:
13
%
Rodzaj:
ბრუტი
metoda wytwarzania
კლასიკური მეთოდი, კასრი
Objętość:
750 მლ
ML
ტეტე დე ქუვე ბრუტი
ბრუტი
Region:
გურია და რაჭა-ლეჩხუმი
zawartość alkoholu:
12
%
Rodzaj:
ბრუტი
metoda wytwarzania
metoda klasyczna
Objętość:
750 მლ
ML