წითელი, ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების, დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ბროწეულისფერია, ხასიათდება ჰარმონიული ხავერდოვანი გემოთი. სასიამოვნო ტკბილი დაბოლოებით. არომატში გამოირჩევა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. თიხის ჭურჭელი ღვინოს სამკურნალო თვისებებს ანიჭებს. თითოეული ჭურჭელი უნიკალურია, განსაკუთრებული დიზაინი, ტრადიციული მეთოდების გამოყენებით, ხელით მზადდება.