...

wino

Saperavi
ღვინო დამზადებულია ტრადიციული მეთოდით, ველისციხეში, კახეთის რეგიონში გაშენებული საფერავის ყურძნის ჯიშისგან. ნარჩევი ყურძენი ჩაიწურა და დადუღდა უჟანგავ ცისტერნებში. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინის დავარგება სამი თვის განმავლობაში უჟანგავ ცისტერნებში მიკროოქსიგენაციის გზით მიმდინარეობს. ღვინო მუქი ძოწისფერია, ხასიათდება მწიფე შავი ხილისა და ჩირის არომატებით, ხავერდოვანი ტანინით.

Region:

Kacheti

zawartość alkoholu:

11.5

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Saperavi

metoda wytwarzania

metoda klasyczna

Objętość:

750

ML

Layer 5
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0