...

wino

Saguramo
საგურამო წითელი მშრალი კასრში დაძველებით – დამზადებულია ქართული ენდემური ყურძნის ჯიშებისგან: შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული. ფერმენტაციის დასრულების შემდეგ ღვინო ძველდება ფრანგული მუხის კასრებში მინიმუმ 9 თვის განმავლობაში. ახასიათებს მწიფე ალიბუხარის, ქლიავის და ვანილის მსუბუქი ტონები, რაც მას ჰარმონიულობას მატებს. შენახვის პირობები: 5-20°C მდე.

Region:

Kartli

zawartość alkoholu:

11.5

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Shavkapito, Buza, Danaharuli

metoda wytwarzania

dębowa beczka

Objętość:

750

ML

საგურამო-წითელი-კასრი
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0