KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

wino

Danaharuli

wino

Danaharuli

ღვინო დამზადებულია ქართლის რეგიონში, სოფელ საგურამოში გაშენებული გურამიშვილის მარნის ვენახების დანახარულის ჯიშის ყურძნისგან. მიეკუთვნება ვაზის უიშვიათეს, აღდგენილ ჯიშს. გურამიშვილის მარანში პირველად ხდება დანახარულის, როგორც ცალკეული ჯიშის სასმელის ჩამოსხმა. ფერმენტაციის დასრულების შემდეგ, ღვინო 9 თვის განმავლობაში ვარგდება მუხის კასრებში. სასმელი ძოწისფერია, მდიდარი მწიფე ხილისა და მურაბის არომატებით, ხასიათდება სასიამოვნო მჟავიანობით. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 16-18 გრადუსია.

Region:

Kartli

zawartość alkoholu:

11,5

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Danaharuli

metoda wytwarzania

dębowa beczka

Objętość:

750

ML

Dowiedz się więcej

დანახარული-კასრი
Black Logo - Guramishvili Marani