...

wino

Saperavi
ღვინო დამზადებულია კახეთში, ყვარლის რეგიონში მოყვანილი რჩეული საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან. ყურძენი დაწურულია კახური ტრადიციული მეთოდით „ველისციხის ვერანდაზე“. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინო კვლავ ქვევრში ვარგდება 6 თვის განმავლობაში. ღვინო ხასიათდება ძლიერი ტანინებით და ალუბლისფერი შეფერილობით. გემოში იგრძნობა შავი კენკრა, კვრინჩხი და შავი ქლიავი.

Region:

Kacheti

zawartość alkoholu:

12

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Saperavi

metoda wytwarzania

Kvevri

Objętość:

750

ML

საფერავი-ქვევრი
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0