KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

wino

Saperavi

wino

Saperavi

ღვინო დამზადებულია კახეთში, ყვარლის რეგიონში მოყვანილი რჩეული საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან. ყურძენი დაწურულია კახური ტრადიციული მეთოდით „ველისციხის ვერანდაზე“. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინო კვლავ ქვევრში ვარგდება 6 თვის განმავლობაში. ღვინო ხასიათდება ძლიერი ტანინებით და ალუბლისფერი შეფერილობით. გემოში იგრძნობა შავი კენკრა, კვრინჩხი და შავი ქლიავი.

Region:

Kacheti

zawartość alkoholu:

12

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Saperavi

metoda wytwarzania

Kvevri

Objętość:

750

ML

გაიგე მეტი

საფერავი-ქვევრი
Black Logo - Velistikhe Veranda