...

ცქრიალა ღვინო

თავკვერი ბრუტი
ცქრიალა ღვინო თავკვერი წითელი ბრუტი დამზადებულია კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით ქართლის რეგიონში საგურამოსა და ძალისის ვენახებში გაშენებული თავკვერის ჯიშის ყურძნისგან. სასმელი მუქი ლალისფერია. ახასიათებს ჰარმონიული და დაბალანსებული გემო, მოცხარისა და ალუბლის ნაზი ტონები, ინტენსიური ბუშტუკები. შენახვის პირობები: 5-20°C – მდე.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ლალისფერი

ყურძნის სახეობა:

თავკვერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცქრიალა-ღვინო-ტავკვერი

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0