...

ღვინო

ხვანჭკარა
დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო დამზადებულია რაჭის რეგიონში, ხვანჭკარის მიკროზონაში გაშენებული ალექსანდროულისა და მუჯურეთულის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო მუქი ლალისფერია. ხასიათდება ხავერდოვანი, სასიამოვნო სიტკბოთი და მჟავიანობით. იგრძნობა მარწყვის, კენკრის და მაყვლის არომატები. შენახვის პირობები: 5-20° C- მდე. შაქარი: 18/45 გდ/მ³

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ალექსანდროული, მუჯურეთული

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ხვანჭკარა

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0