...

ღვინო

ქინძმარაული
ღვინო დამზადებულია იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინეს, ვიტორიო ფიორეს მეთოდის მიხედვით. დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების, ბუნებრივად ნახევრადტკბილი ღვინო დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში დაკრეფილი საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ბროწეულისფერი ღვინო ხასიათდება ტკბილი დაბოლოებით. არომატში იგრძნობა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე. შაქარი: 18-45გ/დმᶾ.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

მუქი ბროწეულისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით

მოცულობა:

750

მლ

ქინძმარაული

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0