...

ღვინო

ქისი
გურამიშვილის მარნის თეთრი მშრალი ღვინო დამზადებულია სოფელ საგურამოში გაშენებულ ვენახებში მიღებული ქისის ყურძნის ჯიშისგან. ფერმენტაცია 12-14 გრადუსზე მიმდინარეობს. სასმელს მაღალი მჟავიანობით განპირობებული ჰარმონიული გემო და გარგრის ტონები ამშვენებს. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 12-14 გრადუსია.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5% vol.

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ქისი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0