KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

Wine

Kisi

Wine

Kisi

თეთრი, მშრალი ღვინო. დამზადებულია საგურამოში გაშენებულ ვენახებში მიღებული ქისის ყურძნის ჯიშისგან. ფერმენტაცია 12-14 გრადუსზე მიმდინარეობს. სასმელს მაღალი მჟავიანობით განპირობებული ჰარმონიული გემო და გარგრის ტონები ამშვენებს. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 12-14 გრადუსია.

Region:

Kartli

Alcohol percentage:

11,5% vol.

%

Type:

White, dry

Grape type:

Kisi

Manufacturing method:

The classic method

Sizes:

750

ml

Learn more

ქისი
Black Logo - Guramishvili Marani