...

ღვინო

რქაწითელი
ღვინო დამზადებულია კახეთში, ყვარლის რეგიონში მოყვანილი რჩეული რქაწითელის ჯიშის ყურძნისაგან. ყურძენი დაწურულია კახური ტრადიციული მეთოდით „ველისციხის ვერანდაზე“. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინო კვლავ ქვევრში ვარაგდება 6 თვის განმავლობაში. ღვინო ხასიათდება ძლიერი ტანინებითა და ალუბლისფერი შეფერილობით. გემოში იგრძნობა ნიგვზისა და ჩირის ნოტები.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

ქვევრი

მოცულობა:

750

მლ

რქაწითლი-ქვევრი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0