...

ღვინო

საგურამო
საგურამო თეთრი მშრალი ღვინო კასრში დაძველებით – დამზადებულია ქართული ენდემური ყურძნის ჯიშებისგან: ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე. ღვინო დაძველებულია ფრანგულ მუხის კასრებში მინიმუმ 9 თვის განმავლობაში.გამოირჩევა დაბალანსებული მჟავიანობით ახასიათებს ჯიშური მწიფე ნესვის, გარგარის, ვაშლისა და ფორთოხლის ცედრის არომატები,ასევე კარგადაა გამოხატული მუხის ტონები , რაც ღვინოს ჰარმონიულობას და ელეგანტურს ძენს. შენახვის პირობები: 5-20 °C მდე.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

საგურამო-კასრი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0