...

ჭაჭა

ჭაჭა ტარხუნის
სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდის გამოყენებით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა ღვინოსთან ერთად ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება, ხოლო გაზაფხულზე ხდება მისი ქვევრიდან გადმოღება და გამოხდა, ადრეულ პერიოდში ქვის, ახლა კი უკვე სპილენძის ჭურჭელში. ჭაჭა გამოხდის შემდეგ დავარგებულია ახლად მოკრეფილი ტარხუნის ფოთლებზე ექვსი თვის განმავლობაში, რაც მას მომწვანო შეფერილობასა და მენთოლის ნაზ არომატს სძენს.

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება:

6 თვე მუხის კასრებში

გემო:

ტარხუნა

მოცულობა:

500

მლ

500იანი ჭაჭა 3

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ჭაჭა
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0