...

wino

Mukuzani
ღვინო დამზადებულია იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით. პროცესში გამოყენებული სპეციალური ფილტრები სასმელს განსაკუთრებულ არომატს უნარჩუნებენ. ღვინო დამზადებულია კახეთის რეგიონში, მუკუზანის მიკროზონის საფერავის ჯიშის ყურძნისგან, რომელიც დაძველებულია მუხის კასრებში 8 თვის განმავლობაში. იგრძნობა მუხის, ყვავილებისა და ხილის ტონები. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

Region:

Kacheti

zawartość alkoholu:

11,5

%

Rodzaj:

czerwone, wytrawne

Odmiana winogron:

Saperavi

metoda wytwarzania

Metodą włoskiego enologa i winiarza Vittorio Fiore'a

Objętość:

750

ML

მუკუზანი
pl_PLPolish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0