...

Чача

Чача мед
სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდის გამოყენებით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა ღვინოსთან ერთად ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება, ხოლო გაზაფხულზე ხდება მისი ქვევრიდან გადმოღება და გამოხდა, ადრეულ პერიოდში ქვის, ახლა კი უკვე სპილენძის ჭურჭელში. ჭაჭა გამოხდის შემდეგ დავარგებულია თაფლის ფიჭაზე ექვსი თვის განმავლობაში, რაც მას ქართული თაფლის დელიკატურ არომატსა და გემოს სძენს.

содержание алкоголя

45

%

Старение:

6 месяцев в дубовых бочках

Вкус:

мед

Объем:

500

мл

500იანი ჭაჭა 2

Наши продукты

Другая чача
ru_RURussian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0