...

Вино

Киси
გურამიშვილის მარნის თეთრი მშრალი ღვინო დამზადებულია სოფელ საგურამოში გაშენებულ ვენახებში მიღებული ქისის ყურძნის ჯიშისგან. ფერმენტაცია 12-14 გრადუსზე მიმდინარეობს. სასმელს მაღალი მჟავიანობით განპირობებული ჰარმონიული გემო და გარგრის ტონები ამშვენებს. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 12-14 გრადუსია.

Область:

Картли

содержание алкоголя

11,5% vol.

%

Тип:

Белый, сухой

Тип винограда:

Киси

Способ изготовления:

Классический метод

Объем:

750

мл

ქისი

Наши продукты

другие вина
другие вина
ru_RURussian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0