...

Вино

Киндзмараули
ღვინო დამზადებულია იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინეს, ვიტორიო ფიორეს მეთოდის მიხედვით. დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების, ბუნებრივად ნახევრადტკბილი ღვინო დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში დაკრეფილი საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ბროწეულისფერი ღვინო ხასიათდება ტკბილი დაბოლოებით. არომატში იგრძნობა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე. შაქარი: 18-45გ/დმᶾ.

Область:

Кахетия

содержание алкоголя

11,5

%

Тип:

Темно-гранатовый, полусладкое

Тип винограда:

саперави

Способ изготовления:

Метод итальянского энолога и винодела Витторио Фьоре.

Объем:

750

мл

ქინძმარაული

Наши продукты

другие вина
другие вина
ru_RURussian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0