...

Вино

Цоликаури
ღვინო დამზადებულია ცაგერის რაიონში დაკრეფილი ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან. ხასიათდება ღია ჩალისფერი შეფერილობით. გამოირჩევა მსხლის, ნესვისა და თეთრი ქლიავის ტონებით. იგრძნობა დახვეწილი ჯიშური არომატი და განვითარებული ბუკეტი. სასმელი საკმაოდ მაღალმჟავიანია ხანგრძლივი დაბოლოებით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

Область:

Рача-Лечхуми

содержание алкоголя

11,5

%

Тип:

Светло-соломенного цвета, сухое

Тип винограда:

Цоликаури

Способ изготовления:

Классический метод

Объем:

750

мл

ცაგერის-ცოლიკაური

Наши продукты

другие вина
другие вина
ru_RURussian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0