Skip to content
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
KA
EN
RU
PL
მაღაზია
KA
EN
RU
PL
Close Trigger
შატო ასკანა
ტეტე დე ქუვე
როზე ბრუტი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
როზე ბრუტი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ტეტე დე ქუვე ბარელი
ბრუტი
რეგიონი:
გურია, იმერეთი და ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
13
%
ტიპი:
ბრუტი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი, კასრი
მოცულობა:
750 მლ
მლ
ტეტე დე ქუვე ბრუტი
ბრუტი
რეგიონი:
გურია და რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ბრუტი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750 მლ
მლ
Georgian
English
Russian
Polish
Georgian