Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)

შატო ასკანა

ცოლიკაური

ცოლიკაური

ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

13

%

ტიპი:

ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

კრახუნა

კრახუნა

ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

იმერეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

კრახუნა

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

საფერავი

საფერავი

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ჩხავერი

ჩხავერი

ვარდისფერი, მშრალი

რეგიონი:

აჭარა

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.50

%

ტიპი:

ვარდისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0