Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)
Black Logo - OLD Kakheti

ძველი კახეთი

მუკუზანი

მუკუზანი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12.5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

საფერავი

საფერავი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

საფერავი-მუსკატი

საფერავი მუსკატი

წითელი, ნახევრად მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

ხვანჭკარა

ხვანჭკარა

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ალექსანდროული, მუჯურეთული

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ქინძმარაული

ქინძმარაული

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ოჯალეში

ოჯალეში

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ოჯალეში

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ახაშენი

ახაშენი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ალაზნის-ველი-წითელი

ალაზნის ველი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

კაბერნე, მუსკატი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

საფერავი-როზე

საფერავი როზე

ნახევრად მშრალი, ღია ვარდისფერი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ნახევრად მშრალი, ღია ვარდისფერი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ქისი

ქისი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცოლიკაური

ცოლიკოური

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

წინანდალი

წინანდალი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი, მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

მანავი-მწვანე

მანავის მწვანე

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

გურჯაანი

გურჯაანი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ტვიში

ტვიში

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ალაზნის-ველი-თეთრი

ალაზნის ველი

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი, რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი, კახური მწვანე, ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian